Winkels & reviews

De Magie van Shikoku: € 17,50 ISBN 9789090290249

Tokiko, Geschenk aan een geisha:  € 20,00  ISBN 97890903399931

Verkrijgbaar bij alle boekhandels, ook online.

Recensies

Er is al veel over beide boeken geschreven. Bij Hebban vind je recencies en bij diverse boekwinkels online heeft het boek vier of meer sterren van lezers gekregen.

Wanneer je een van beide boeken wilt kopen kun je allereerst kijken of jouw plaatselijke boekhandel het heeft. Als het niet in de winkel ligt, vraag het dan aan een medewerker. Voor ons als onbekende  uitgever is het prettig dat het boek dan besteld wordt en op die manier onder de aandacht komt bij de betreffende boekwinkel.

Wil je het toch online bestellen? Bezorgingskosten zijn soms inbegrepen bij bestellingen vanaf €20. Dit is het geval bij de grote postorderbedrijven, zoals de Bruna. Bij Libris betaal je op dit moment niets en buiten actietijden slechts € 1,95 en bij YouBeDo €4,95 voor een pakket dat niet door de brievenbus kan. Ze noemen het FAIRzendkosten en kweken twee boompjes ter compensatie. Bovendien schenkt YouBeDo 12 % van de verkoopprijs aan een goed doel. 

***********

Ook verkrijgbaar bij Uitgeverij Suchi zelf, met een handtekening of naamstempel van de auteur.

Maak € 17,50 (De magie) of € 20.00 (Tokiko) over op rekeningnummer IBAN NL66INGB0001466151 t.n.v. Mw Y.C. Schoutsen te Heiloo. Vergeet u niet uw volledige adres te vermelden. U kunt dit doen bij ‘mededelingen’. Het boek wordt dan binnen vier werkdagen bij u thuisbezorgd. Dit geldt voor adressen in Nederland (voor een buitenlandzending komen er verzendkosten bij).

Schuiven naar boven